:(

Vem har bytt lösenord på kgbroder-mailen? Är jag dum/dålig på att knappra in lösenord eller är det så att någon i smyg har ni bytt? Mycket besviken isf!

Helt otroligt!!

Vad skådar mitt norra öga?? Det har äntligen blivit bekräftat!! P och C har blivit ett par (PC?)
Efter många om och med, efter många förhållanden hit och dit och en hel del fusk i kärleksmanualen har de alltså blivit tillsammans! Kgbroder Grattar och hoppas de må vara lyckliga i alla sina kgdar.

xoxo

Kgbroder


Maten snuskigare then ever

Såg på lunchen idag att de som jobbar i maten skulle provsmaka drickan i dunken, Fram kom en tillbringare och lite dricka hälldes i där. Provsmakade den och det va Ok! Sen gick tillbringaren ut till köket och, den skvätt dricka som var kvar hälldes i, i en annan dunk med dricka. Som sedan serverades.




Kgbroder
xoxo

ett TVÅ tre

Idag hade Mi en sjal på sig.  Mi går i tvåan.
KUUUUUUL.

xoxo
kgbroder

L Romans?

En kgbroder sa till en annan kgbroder att en kgbroder som kände en broder som inte sa så mycket till den fjärde brodern om att den nionde brodern hade sätt en liten romans bland våra "skolmästare" , är det så att en viss data tekniker fallit för en man som gillar en viss sköldpadda? Den åttonde brodern var inte helt säker...men den nionde ska helt klart gå till botten med detta....






xoxo



kgbroder


UTGÅNG

Idag är det första onsdagen i Maj och bröderna taggar väl för en utgång.

Idag så är det vi som kommer att göra stan osäker!


För er som har missat detta så är förfesten hos A som bor väldigt nära vår kära skola.

Så vi ses väl 19.00!

xoxo KGbroder


RSS 2.0