Kryss

Tomt på skvaller?

Vad gör man då?


Jo, då packar man in ca 50st  kopparlundare tillsammans med flera 100 studenter från olika delar av Sverige på en kryssning med tema "Beachparty". Jag ser fram emot kryssningen, men det finns ju en risk att den spårar. Vad tror ni?


Jag tänkte dela av mig av lite viktig info till er mina kära kgbröder;


1.Öl och vin (samt läsk) ingår till Buffén på kvällen, man hämtar själv från kranen men får ej ta mer än max 2 glas åt gången och blir nekad om man är kraftigt onykter eller stör ordningen

2. Ni är ansvariga för er hytt och betalningsskyldiga för all skadegörelse. Bjud inte in okända personer på "hyttfester"!

3. Vid grova överträdelser av reglerna ombord så kommer personen i fråga att bli strandsatt i närmaste hamn och får själv ordna och bekosta sin hemresa  


Eller mina egna regler;

1.DRICK MER ÄN VAD NI KLARAR AV

2. INGEN SOVER INNAN NATTEN BLIVIT DAG

3. ALLA SINGLAR, SKAFFA RAGG ( för att citera en god vän "på kryssningar är alla ute efter ett strul")

Fast vi kallas ju inte KGbroder utan en anledning, så familjen ta hand om era bröder!


Dock är det 21 dagar kvar innan vi får allt det smarriga skvallret, men under tiden så kan ni ju alltid mejla in ert skvaller till [email protected]


XOXO

KGbroder


känn en doft av kärleken

Åh! Jag är så glad. Jag har nämligen sett killen med matlåda i tvåan och hon i ettan hålla handen vid datorn idag! Eller var det igår? Hur som helst, kopparlundens kanske gulligaste par är här för att stanna. Spana själva imorgon på deras lunchdate som de brukar ha varje dag.

Kgbroder
XOXO

Kära tvåor

Kgbroder har fått höra att våra kära tvåor inte är så lyriska över bloggens uppkomst, då dom känner sig mycket träffade av dess innehåll.

Vi har dock ett medelande till er alla små, hitills så har vi inte orkat bry oss så mycket om era liv. Tro mig det kommer!

xoxo
kgbroder

frågor vi inte har svar på

Var är päronet?
Varför är Pierres mackor så smöriga?
Och varför står smöret i tallriksskåpet? Jag har hittat det där när jag snodde ett glas.
Varför är dom på Draotea så söta?
Vad gör egentligen alla elektragubbarna om dagarna?
Vad gör elektargubbarna när de inte är på elektra?
Varför har vi bara 29 läsare idag???????????????

XOXO
KGbroder

Draotea är ju jämt söta? tex. hon i fin klänning igår! <3

hör upp kgbröder!

vi har ett skvaller som vi länge gått och hållt inom oss och iochmed denna blogg känndes det passande att träda fram med informationen. En av våra lärares bästa kompis sågs på en fest för ett sedan snorta kokain. vad har våra lärare för kompisar egentligen?

xoxo
kgbroder 


familjeliv eller uteliv?

Ramlade nyss hem från en fartfylld natt, hörde dock att en del av våra bröder partar hela natten lång ute på landet. Drag? OJA!
Men stämmer "jag dansar aldrig nykter", några utav oss var tydligen nyktra och var endå kungar på dansgolvet! så skärp er bröder snart är tvåorna ikapp oss....(haha lycka till!)

Dagens gossip; Har vi en familjefar bland oss? En säker källa såg att en tidigare player storhandlade på ICA Maxi med barnvagnen i högsta hugg!

xoxo
KGbroder

snart



xoxo
kgbroder

Gay or Straight?

Jag har via ryktesvägen hört att en blond broder som har pojkvän har en crush på en av våra andra bröder av samma kön. Hon har tidigare haft en crush på en av våra manliga bröder men har tydligen gått över till den andra sidan nu. Så alla tjejer se upp på studentkryssningen när girls goes wild, för det tänker då minsann i alla fall jag göra. Hennes mål är att sjunga I kissed a girl and I liked it på studenten och mena det! Vad hoppas vi på, gay or straight?

xoxo

Kg broder

Day 2

Roligt att höra allt spekulerande om vem denna "mystiska" KGbroder är. Igår hade vi över 200 besökare på bloggen ;)

En viss blond tjej har dock trätt fram som en av skaparna till denna ultimata blogg. Vi andra vågar inte riktigt gå ut med våran riktiga identitet. Men smaken är som baken alla kan inte älska hemligheter!

Dagens gossip (som kanske inte är så nytt?). KGbroder har observerat att en annan broder har tagit sin civilstatus till en yngre nivå, är detta bara vad vi tror eller kan det stämma?

Föresten ska nån ut ikväll det är förfest hos mig, om inte så ses vi i vimmlet!

xoxo
KGbroder



 


KGbroder tyckte...

... Klara var fin och trovärdig i rollen som pappa. Särskilt den sista lilla klappen.

Förövrigt är det möjligen lite finare nu? Det tycker i alla fall jag. Trevligt med lite blått, men ändå lite stilrent såklart, för det är ju ändå en svensk designinriktad skola och stilrent är väl det svenskaste som finns? Plus att det är en till kategori. Det gäller att hålla isär allting, det snurrar även i min skalle, ibland. För en del oftare.

xoxo
le kgbroder

Konstigt

Jag skulle gärna vilja veta vem denna Linda Sundström som blivit vän med oss alla på facebook är. För jag har kollat, det finns ingen med för- eller efternamnet i skolkatalogen.

XOXO
kgbroder

UPPDATERING

Svar till vår kära lärare: Kgbroder har redan sökt på eniro och inte fanns där någon i hela Västerås som heter Linda Sundström. Mystiskt....


Sökandet efter Linda Sundström fortsätter.

 

xoxo

KG


hårresande

Att skrika något om rektorns frisyr kände jag var av lägsta rang, det märks dessutom att årskull nittioett inte vet vem som var rektor innan de kom in med sin rätt usla propaganda, och att överhuvudtaget avbryta människor är ytterst oartigt. Förövrigt finns det desto yngre personer, som inte ens fyllt myndig, som har ett ganska högt hårfäste. Dock avskräcker det inte en del äldre damer. Hoppas systeryster blev stolt idag, plutten.

xoxo
kgbroder

statistik

Hitills har sjutton (17) personer intresserat sig för kopparlundens väl och ve, och hur länge har bloggen funnits? Jo; fem (5) timmar.

xoxo
kgbroder

Love is all around

Har inte lyckats hitta alla era msn adresser, så om ni inte blivit inbjudna, bjud in er själva.

Dessutom så får ni mer en gärna mejla in skvaller till mig.


[email protected]


XOXO

KGbroder


Is this love?!

Kgbroder har hört att en broder i klassen har tröttnat på killarna i klassen, eftersom att de ha visat sig för länge sen inte nå upp till tjejernas division. Istället har hon haft en natt med en f.d kg-broders brosa! Har hon då kommit upp till en högre standard? Njaa, det vet vi ju inte men standarden är iaf yngre. Men vad fan; been there done that!

Det känns ju som att vi alla måste inse att vi alltid kommer att ha vår kära skola i vårat hjärta. Vi vet ju redan att en av oss har en crush på en pojk som tidigare gått på KG, dessutom har ju en viss hattbärande pojke hittat kärleken i ettan. Incest är bäst på fest kanske inte gäller oss inom klassen längre, men inom Kopparlunden uppstår alltid (tillfällig) kärlek i någon form.

Och en sak till när jag talar om kärlekens tunga samt förkärlek till yngre: vad har en viss person för intressen i flickan? Är det verkligen en relation utan omsvep mitt allseende öga uppmärksammat? Tidens sand lär rinna en stund till, eller kommer det snart flamma? Återkom, ni kommer givetvis bli uppdaterade i ämnet.

xoxo
KG


KGbroder tror sig veta…

...att två av våra "bröder" dansade tätt omslingrade på 100-dagars festen
...att killen i "paret" även är den som har strulat med mest tjejer i klassen
...att det dock inte är denna kille som har haft sex med mest personer i klassen, för den titeln är delad av en kille och en tjej som har haft en vild natt i en hage i ettan.
...att det inte bara är våra kära tvåor som har heta drömmar könen emellan.
...att en tidigare "badboy" har stadgat sig med en äldre kvinna.
...att det finns fler än de vi vet som tycker om att dra ner olagliga saker i sina lungor.
...att personalen på Apalby fortfarande söker efter "Anna Svensson" och hennes vänner.
...att det inte bara var de två tidigare nämnda som fick till det med en klasskamrat på 100-dagars festen. Hör och häpna.

xoxo
KGbroder


INGEN GÅR SÄKER LÄNGRE!

KOPPARLUNDEN TJALALALLALA KOPPARLUNDEN TJALALALALA!!! Ja, ni utomstående kommer aldrig att förstå, ni kan försöka men kommer aldrig att komma in i våran KGfamilj. Här kommer vi skriva skvaller och spekulera fritt om folk på vårt kära Kopparlundsgymnasiet. Ingen går säker längre!

xoxo
KG

RSS 2.0